På julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg oplever du og dine kunder ægte julestemning og julehygge i kongelige omgivelser. Og du og alle de andre bodholdere sørger for masser af inspiration til julen og et spændende udvalg af varer.

Foruden selve julemarkedet er der også aktiviteter på Borgmestergården (byens museum), Nyborg Bibliotek, Nyborg Vor Frue Kirke og Bastionen (byens kulturhus). Der er kunsthåndværkermarked på Tinghuset og rundt i de julepyntede handelsgader er der dømt stemning og hygge. Der vil også være masser sjov og aktiviteter for børnene, så mor og far har tid til at handle.

Julemarkedet i 2020 blev desværre aflyst på grund af situationen med COVID-19. I 2019 blev julemarkedet afholdt på en alternativ placering, da byens torv dengang var ved at blive ombygget til et nyt moderne torv.

Men efter planen er julemarkedet 2021 tilbage - og det på sin vante plads på torvet. Så det er ganske vist, at vi igen holder julemarked de første to weekender i december - i dagene 4.-5. og 11.-12. december 2021.

For yderligere oplysninger, kontakt

Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef, tlf. 6333 8092, e-mail: saha@nyborg.dk