Stor interesse for Færgegrillen

Allerede i første afsnit af Juleønsket blev vi inviteret ind i en af de helt centrale kulisser, der i julekalenderen er placeret ude på det gamle færgeleje på Knudshoved - nemlig Færgegrillen.

Færgegrillen er englene Rafi, Gabi og Michaels sted på jorden, og i hele december måned har en næsten tro kopi af den stået på Torvet i Nyborg, hvor alle interesserede har haft mulighed for at træde ind i det helt specielle Juleønsket-univers.

Og det er der rigtigt mange, der har benyttet sig af. 

Folk fra nær og fjern har lagt deres tur forbi Færgegrillen, der hver dag har summet af nysgerrige børn og deres forældre, og mange har oplevet sig selv som vogterenglen ’Gabi’ i den opstillede cut-out.

Og rigtigt mange – ja knap 1.000 – har benyttet sig af muligheden for at lægge deres helt eget juleønske i ønskebrønden inde i Færgegrillen. 

En optælling viser, at godt lidt over halvdelen af juleønskerne stammer fra lokale besøgende fra Nyborg Kommune, mens de resterende ønsker kommer fra folk fra det øvrige Fyn, Sjælland og Jylland.

Har du endnu ikke været forbi Færgegrillen, så er der lidt tid at løbe på endnu. Den bliver nemlig stående til og med 27. december 2020.

For yderligere oplysninger, kontakt

Line Bruun, kommunikationskonsulent, tlf. 2463 9463, e-mail: leb@nyborg.dk

Sidst opdateret 22. december 2020