Klar, parat julebag

Det kommer igen i år til at dufte og smage af jul i rådhusets forhal, når Nyborg Kommune og Vindinge Boldklub atter inviterer indenfor til julebageri for børn i julemarkedet sidste weekend 8.-9. december kl. 11-15.

Børn elsker at bage, det er sjovt at have fingrene nede i en klump dej, se kagerne bage og bagefter pynte dem efter alle kunstens regler. Og det bliver der rig mulighed for til julemarkedet i den gamle Kongeby i år.

Det er Vindinge Boldklub, der står bag idéen. – Og det er lige til at gå til. Børnene får udleveret den færdige dej, og så er det bare at gå i gang, udtaler Anne Dyrhøj fra Vindinge Boldklub.

- Vi er så heldige, at vi igen i år har fået Gertz Danish Bakery Nyborg til at sponsere dejen for os og med hjælp fra frivillige fra klubben, skal det nok blive en succes.

Bagningen finder sted i rådhusets forhal lørdag 8. og søndag 9. december kl. 11-15. Der bages hver time – maks. 15 børn kan deltage pr. bagning.

For 30 kr. får børnene udleveret dej og diverse bageforme og redskaber. Og mens kagerne bager, kan de dekorere den kageæske, de får deres kager med hjem i.

Så kære børn - tag en voksen i hånden og mød op.  Der er ingen forhåndsreservationen, I skal bare komme og tilmelde jer på dagen.

Vi glæder os til at bage sammen med jer i den gamle Kongeby.

For yderligere oplysninger, kontakt

Anne Dyrhøj, mail: anne.dyrhoej@gmail.com

Sidst opdateret 03. december 2018