Kunsthåndværkermarked

Under julemarkedet i den gamle Kongeby i Nyborg, kan du for første gang opleve kunsthåndværkermarkedet på Den Gamle Politigård. Der er arbejdende værksteder, keramik, smykker, glas og meget mere.

Plakat omkring kunsthåndværkermarked

Når kongerne i middelalderen og i renæssancen tog ophold på Nyborg Slot, var det ikke kun det kulinariske, der var i højsædet. Kongerne sørgede også for at engagere de ypperste kunsthåndværkere til slottets forskønnelse.

Østfyns Museer har derfor inviteret en række dygtige fynske kunsthåndværkere til at udstille og sælge deres varer på et kunsthåndværkermarked i Den Gamle Politigård i Stendamsgade 9 med udsigt til slottet, når der er julemarked i den gamle Kongeby.

Glæd jer til et fascinerende møde med kunsthåndværkerne og deres arbejder i keramik, smykker, skulptur, glas, strik og meget andet. Heriblandt arbejdende værksteder. Det finder sted den første weekend under julemarkedet.

Ud over at tage afsæt i historien er det også en måde at bringe de spændende historiske omgivelser på Den Gamle Politigård i spil i forbindelse med et af byens og museets store events.

Deltagere

På listen over kunsthåndværkere er Getter Hundstrup, Jesper Sell, Sussie Baassel Holdt, Flemming Knudsen, Brit Lind, Marianne Nielsen, Tove Jonstrup, Stine Kiel Ratzow og Jan Cool.

Se nogle af de spændende produkter her

Åbningstider

Lørdag 2. december kl. 10-20
Søndag 3. december kl. 10-16

Ønsker du at vide mere om kunsthåndværkermarkedet og baggrunden eller komme i kontakt med en af de spændende kunstnere og høre mere om deres produkter og aktiviteter, så kontakt

Sara Hanghøj, museumsinspektør Nyborg Slot & Borgmestergården, tlf. 6531 0207,
mobil: 2429 8758, e-mail: sah@ostfynsmuseer.dk

Janus Møller Jensen, afdelingsleder Nyborg Slot & Borgmestergården, tlf. 6531 0207, mobil: 2396 2076, e-mail: jmj@ostfynsmuseer.dk

Sidst opdateret 27. november 2017