Lis og Per synger julen ind

Når julehytterne i Nyborg atter åbner op for et spændende julemarked i den kommende weekend, er det blandt andet til tonerne fra Dansktopparret Lis og Per.

Musikerparret Lis og Per

De gæster Nyborg lørdag 9. december kl. 13.30, hvor de synger et udvalg af egne og klassiske julehits. Der vil helt sikkert blive rig mulighed for at synge med i en dejlig julestemning.

Mere om Lis og Per

Lis og Per er jo om nogen et par, der har flyttet grænser med hensyn til Dansk Populærmusik. De har udgivet i nærheden af 50 CD produktioner og et væld af Singler. Ved læsning af lister fra NCB kan man se, at de er repræsenteret på mere end 100 udgivelser, og har solgt i nærheden af 2 millioner CDér (i flg. NCB.) Deres popularitet skyldes vel nok, at de aldrig har lagt sig fast på en bestemt stil, men altid været ærlig over for de sange de skulle synge. De synger nemlig kun sange, som de selv helt kan gå ind for, som de siger: - Det ville jo være forfærdeligt hvis en sang blev et hit, og vi så ikke selv kunne lide den.

Lis og Per´s karriere har bragt dem til Spanien mange gange, de har sunget i Tyskland bl.a. i Sct. Michaelis Kirke og flere gange også på tysk TV. De har sunget i Sverige – i Norge, også på TV, og sidst var de inviteret til Canada for at give 2 koncerter i Toronto. Utallige gange har de været på dansk TV og i radioudsendelser. Også i de hyggelige Morgennisserne var de med –og i Trafikradioen sammen med Lars E Christiansen. Søndags Matiné sammen med Johannes Rasmussen i Radioens koncertsal, hvor de bl.a. spillede med Peder Kragerup. Flere udsendelser med Jørgen dé Mülius. Kjeld Heick´s hyggelige udsendelser. De danske ugeblade har haft mange artikler om Lis og Per, så de om nogen er blevet folkeeje.

Så det er ikke sært, at de stadig er meget efterspurgte ude omkring i landet. Lis og Per er da også stadig helt i toppen med deres musik.

Sidst opdateret 05. december 2017