Juleønsket på DVD

Hele Fyns juleønske gik i opfyldelse, da Fyn og især Nyborg for første gang i FilmFyns historie dannede rammen om TV 2’s familiejulekalender ’Juleønsket’ i 2015.

DVD æske med Juleønsket

Var du en af dem, der sad klistret til skærmen hele december for at følge Julie, Rafi og Willy, så kan du allerede nu give dig selv en tidlig julegave.

I dag torsdag 20. oktober 2016 udkommer ’Juleønsket’ nemlig på DVD.

Se eller gense den spændende fortælling om Julie på 12 år, der ønsker at holde juleaften med hele sin familie. Som sædvanlig ser den plan ud til at smuldre, da begge Julies forældre skal arbejde 24. december, og da Julies halvstoresøster Mie skal holde jul med sin mor i Sverige. Julies ønske om at holde jul med hele sin familie bliver imidlertid hørt af engle, og den unge rebelske engleaspirant Rafi får til opgave at opfylde Julies ønske. På jorden får Rafi hurtigt følgeskab af flere engle, der er på en hemmelig mission for at bekæmpe en årtusinder gammel dæmon, der truer alle engle.

I løbet af december hvirvles Julie og Rafi ind i et stort eventyr.

Den anden verden

Igen i år tæller vi ned til 1. december, hvor Nyborg også er med i årets julekalender på TV. Denne gang er det DR1, der har lagt vejen forbi Nyborg Slot for at filme til årets julekalender ’Den anden verden’.

Det er historien om to tvillingesøstre, der gennem Brdr. Grimm’s eventyrlige fortællinger, møder udfordringer og opgør, når de tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsigelig voksenverden.

Sidst opdateret 19. oktober 2016