Julekonkurrence

Kunne du tænke dig at komme med på den røde løber, når der er snigpremiere på DRs julekalender ’Den anden verden'?

Optagelserne til DRs julekalender 'Den anden verden'

Få muligheden - før alle andre - for at opleve første afsnit og et lille indblik i, hvilket eventyrligt og magisk univers årets julekalender fra DR bevæger sig i.

Snigpremieren på ”Den anden verden” foregår fredag 25. november 2016. Dørene åbnes kl. 17.30 med rød løber i KinoVino. Bagefter går vi til reception på Nyborg Slot, hvor vi udover lidt godt til ganen også skal høre skuespillere og folkene bag kameraet fortælle om dette års julekalender.

Efter receptionen vil der være gratis adgang rundt på slottet, hvor juleudstillingen “En anden verden” udstilles. Der er åbent helt frem til kl. 20.30.

For at deltage skal du gå ind på facebook/nyborgkommune dele og 'like' opslaget 'Konkurrencetid' - og også meget gerne vores side - og skrive navnet på hvem du vil tage med, hvis du vinder.

Gå til opslag på Facebook her

Vi udtrækker de heldige vindere onsdag 23. november 2016 kl. 13. Vinderne vil få direkte besked.

'Den anden verden'

'Den anden verden' er historien om to tvillingesøstre på 14 år, der tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsigelig voksenverden. Med Brdr. Grimm’s eventyrlige fortællinger som bagtæppe for historien, møder de to søstre de omvæltninger, udfordringer og opgør, der hører teenageårene til, men på en ny, ambitiøs og ikke mindst magisk facon.  

I december kan du gå på besøg i en anden verden med oplevelser på Nyborg Slot, Borgmestergården, Nyborg Bibliotek og Bastionen, hvor der er fokus på eventyrenes verden med udgangspunkt i brødrene Grimms eventyr og DRs julekalender.

Sidst opdateret 17. november 2016