Stor interesse for Færgegrillen

Allerede i første afsnit af Juleønsket blev vi inviteret ind i en af de helt centrale kulisser, der i julekalenderen er placeret ude på det gamle færgeleje på Knudshoved - nemlig Færgegrillen.

Mick Øgendahl for Færgegrillen i Nyborg

Færgegrillen er englene Rafi, Gabi og Michaels sted på jorden, og i hele december måned har en næsten tro kopi af den stået på Torvet i Nyborg, hvor alle interesserede har haft mulighed for at træde ind i det helt specielle Juleønsket-univers.

Og det er der rigtigt mange, der har benyttet sig af.

Folk fra nær og fjern har lagt deres tur forbi Færgegrillen, der hver dag har summet af nysgerrige børn og deres forældre. Mange har oplevet sig selv som vogterenglen ’Gabi’ i den opstillede cut-out og har lige fået et ’rigtigt’ billede af julemandens kane.

Og rigtigt mange – ja over 1.000 – har benyttet sig af muligheden for at lægge deres helt eget juleønske i ønskebrønden inde i Færgegrillen.

En optælling viser, at godt halvdelen af juleønskerne stammer fra lokale besøgende fra Nyborg Kommune, mens de resterende ønsker kommer fra folk fra det øvrige Fyn, Sjælland og Jylland.

- Vi ønskede, at julekalenderen ville trække mange mennesker til Nyborg, og det har sandelig vist sig at holde stik. Vi er meget tilfredse udtaler borgmester Kenneth Muhs.

For yderligere oplysninger, kontakt

Kenneth Muhs, borgmester. Mobil 2159 9966.

Sidst opdateret 23. december 2015