Med ønsket om en glædelig jul...

Lige siden julelysene blev tændt i Nyborg, har forberedelserne til julen været i gang.

Luciaoptog til julemarked i den gamle Kongeby 2014

Der har været bagt, slagtet, stegt og braset i Kongens Fadebur. Der har været gang i den travle handelsby, og der har været masser af aktiviteter i kirken, på biblioteket, på Nyborg Slot og borgmestergården ja i hele byen.

I weekenden 11.-13. december blev det årligt tilbagevendende julemarked afviklet med flotte boder på Torvet. Tusindvis af mennesker strømmede til byen, og julemarkedet var igen i år en kæmpe succes.

Som ingen vist længere er i tvivl om, så foregår TV 2's familiekalender 'Juleønsket' i Nyborg. Vi har derfor genskabt 'Færgegrillen', og rekvisitter fra julekalender er blevet udstillet på Nyborg Bibliotek og på rådhuset. På Nyborg Slot og på borgmestergården har der været udstillinger om engle og nisser - de faldne engle. Så selvom vi stadigvæk mangler et par afsnit af julekalenderen, kan vi allerede nu sige – uden at afsløre alt for meget – at 'Juleønsket' har været en kæmpe succes - også for Nyborg.

Glædelig jul til jer alle og tak for Jul i den gamle Kongeby 2015.

For yderligere oplysninger, kontakt

Janus Møller Jensen, afdelingsleder på Nyborg Slot og borgmestergården, tlf. 6531 0207, mobil: 2396 2076, e-mail: jmj@ostfyensmuseer.dk

Line Bruun Nyborg, webmaster Nyborg Kommune, tlf. 6333 7941, mobil: 2463 9463, e-mail: leb@nyborg.dk

Sidst opdateret 22. december 2015