Årets julekugle i Nyborg 2014

Julen så sagte kommer.

Julekuglen 2014

I den gamle kongeby Nyborg har forberedelserne til årets mange juleaktiviteter og det store julemarked været i gang længe. 

Julepynten bliver fundet frem og ligesom de sidste par år, bliver der fremstillet en helt ny og unik julekugle med udgangspunkt i julemarkedets grafiske udtryk. Årets julekugle vil være i handlen inden første søndag i advent.

- Vi arbejder hele tiden på at udvikle de mange spændende tiltag og aktiviteter i forbindelse med julemarkedet Jul i den gamle Kongeby, siger Peter Wagner Mollerup, der er formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget og også formand for den styregruppe, der koordinerer aktiviteterne og planlægger julemarkedet Jul i den gamle Kongeby. - Det har jo allerede næsten udviklet sig til en hel tradition, at der udvikles en ny julekugle, der gør det muligt at tage historien, markedet og stemningen med sig som en souvenir, afslutter formanden.

Julekuglen er undervejs og kommer i handlen mod slutningen af måneden. Fik du ikke købt julekuglen sidste år, eksisterer der stadig eksemplarer, der kan købes, fx på årets julemarked 12.-14. december 2014.

For yderligere oplysninger, kontakt

Janus Møller Jensen, afdelingsleder Østfyns Museer/Nyborg Slot. Tlf. 6531 0207, mobil: 2396 2076,
e-mail: jmj@ostfyensmuseer.dk 

Tina Andersen, sekretariatsleder. Tlf. 6333 6803, mobil: 5159 9103, e-mail: tjo@nyborg.dkSidst opdateret 03. november 2014