Lav is-skulpturer på Nyborg Bibliotek

- en del af Jul i den gamle Kongeby.

Sidste år fik en masse børn lov til at lave deres helt egen unikke is skulptur på Nyborg Bibliotek. I år gentager vi succesen og har igen inviteret billedhugger Søren Cip Nielsen til Nyborg for at vise børnene, hvordan man laver skulpturer ud af is. Det sker søndag den 14. december, hvor han vil guide de fremmødte børn igennem processen med at lave deres helt egen skulptur af is. 

Siden 2007 har Søren Cip Nielsen lavet is-skulptur events til stor glæde for en masse børn og voksne. Selve workshoppen foregår sådan, at hvert barn får en isblok, et sted at arbejde og værktøj til at bearbejde isen med, og de får naturligvis hjælp og vejledning undervejs i, hvordan man gør. 

Fakta, tid og sted

Christmas ICE workshoppen foregår søndag den 14. december, og er en del af Nyborg Kommunes: ”Jul i den gamle Kongeby” den 12., 13. og 14. december, hvor Nyborg bibliotek også har meget andet på programmet.

Den kreative is-workshop vil foregå på plænen foran Nyborg Bibliotek. Børn mellem 6-10 år skal være sammen med en voksen. Tilmelding ikke nødvendigt - bare mød op på dagen. 

Der vil starte workshops på følgende tidspunkter. Det er vigtigt, at du er der fra starten af et forløb.
  • Kl.11.00: Christmas ICE med billedhuggeren Søren Cip Nielsen 
  • Kl.12.00: Christmas ICE med billedhuggeren Søren Cip Nielsen 
  • Kl.13.00: Christmas ICE med billedhuggeren Søren Cip Nielsen 

Se Nyborg Biblioteks program for 12., 13 og 14. december her

Sidst opdateret 03. december 2014