Bastionen

Aktiviteter i Bastionen i forbindelse med Jul i den gamle Kongeby.

2. december

  • Brunch og brummerier jul kl. 10-13. Dørene åbner kl. 10. Kl. 10.30-11.45: brunch. Kl. 12-13: brummerier - rytmisk fællessang med juletema (der er åbent i caféens kaffebar).

Brunch og brummerier - denne gang med jul som tema. Både nyt og gammelt - rock og valsetakt. Brunch og Brummerier er ca. 1 times herlig fællessang, med både helt nye sange, gamle viser, frække 80’er hits, kanonsang – og flest danske sange. Det lille rytmiske orkester er i julens anledning udvidet og kulturhusleder Tue Fabricius leder os som vanligt gennem løjerne. Der er gratis adgang, og er du hurtig, kan du nå at få fingrene én af de eftertragtede brunch-billetter, der giver adgang til lækker brunch-buffet pris 125 kr.

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk

8. december

  • Juleshow for børn kl. 11 (dørene åbner kl. 10.30).

Tag børnene med til Bastionens Store Juleshow - en herlig julefest med masser af musik sang og grin. Igen i år er der fis og løjer, når juleorkestret under ledelse af kulturhusleder Tue Fabricius spiller op til fællessang og snevåde vittigheder, nisser og gæster, fjollede konkurrencer, tryllerier og masser af julestemning. Showet varer ca. 1 time – caféen er åben med salg af julegodter 1 timer før og efter showet.

13. december

  • DR Big Band kl. 20.(dørene åbner kl. 19).

Igen i år byder DR Big Bandet på en råswingende jul, sammen med nogle af landets dygtigste sangere og croonere. Er du til juleklassikere, der dufter af nelliker og gran i jazzklæder tilsat en ordentlig dosis musikalsk showmanship, må du ikke gå glip af dette års julekoncert. I år er det Jens Jacob Tychsen (Badehotellets Hr. Weise), der guider publikum gennem koncerten – og han giver sikkert også en sang, hvis vi presser ham. Bobo Moreno er genganger fra sidste års koncert på Bastionen og kendt af de fleste for sin fantastiske soulstemme. Og så er der nødt til at være et kvindeligt modstykke – og det er der i den grad i Szhirley. Med både Bobo og Szhirley på scenen, så er julestemningen så godt som hjemme. 

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk 

14. december

  • ”Julen rundt om kloden” med Camerata Øresund kl. 20.

Forestil dig de triumferende lyde fra pauker og trompeter i åbningskoret af Bachs Juleoratorium eller det jublende Hallelujah kor fra Händels Messias – man kan hævde, at de fleste musikelskere ville forbinde disse glade toner med julen og julestemning, men kan en julesang fra Bratislava eller en lille dansesats af den danske barokkomponist Christan Ræhs vække op de samme følelser?  I Camerata Øresunds juleprojekt ”Julen rundt om kloden” præsenterer vi jule(barok)-musik fra flere forskellige lande og udforsker hvordan klangen af jul kommer til udtryk hos kendte og ukendte komponister.

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk 

15. december

  • Jimbos Julerock 2018.

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk 

Fredag 21. december

  • Jule Jazz Jam.

Inden vi alle skal på juleferie og nyde familiens selskab, er der mulighed for at nyde en aften med både familie og venner, og komme i en swingende julestemning. Orkesteret ‘Custom Party’, bestående af musikere fra det fynske jazzmiljø, er værter for en intim musikalsk aften, hvor scenen er åben for spontane optrædener – kodeordet er JAZZ!
Orkesteret spiller 1 jazz-sæt, hvorefter scenen åben for alle med mod på improvisationer, spontane jams eller standards fra the real book. OBS: Begrænset antal billetter i forsalg – inklusiv GRATIS valgfri drikkevare.

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk

25. december

  • Julefest.

Læs mere og køb billet på bastionen-nyborg.dk

Sidst opdateret 27. november 2018